علت این امر مشخص نیست اما میتوان عوامل ژنتیکی، محیطی و سیستم ایمنی را موثر دانست. جنسیت تاثیری روی بروز بیماری ندارد اما افراد مسن نسبت به جوانان بیشتر در معرض ابتلا هستند.
مهمترین عوارض جانبی این دارو عبارتند از: تب، سفت شدن عضلات، گیجی، تعریق، ضربان قلب سریع یا غیرمعمول بی قراری و تنش در عضلات حرکتی چشمها، زبان، آرواره و گردن لرزش مشکلات بلعی احساس سبکی در سر عوارض خفیف تر این دارو عبارتند از: خواب آلودگی وبیقراری خفیف، لرزش خوابیدن و رویا دیدن بیش از حد معمول تاری دید سردرد و سرگیجه اضافه وزن مشکلات ادراری تهوع، خشکی دهان و یبوست کاهش میل جنسی و مشکلات ارگاسمی.
درمان به موقع همراه با حمایتهای خانوادگی عملکردهای روانی بیمار را حفظ کرده و در بازگشت تواناییهای روانی او موثر واقع میشود.
برآورد قابلیت به ارث بردن به دلیل مشکل بودن جدا کردن اثرات ژنتیکی و زیست محیطی متفاوت است. بزرگترین خطر برای پیشرفت اسکیزوفرنی داشتن یک فامیل درجه اول مبتلا به بیماری اسکیزوفرنی میباشد (درصد خطر ۶٫۵٪ است)؛ بیش از ۴۰٪ از دوقلوهای همسان کسانی که مبتلا به اسکیزوفرنی هستند نیز تحت تأثیر قرار میگیرند.
این بیماری درمان قطعی نداشته و درمان ها صرفا برای کاهش و کنترل عوارض می باشند.
علاوه بر اریتما یا قرمز شدن پوست، پوست لایهلایه شده و میریزد که همراه با درد و خارش شدید است. پسوریازیس ارترودرمیک با عدم تعادل شیمیایی بدن ارتباط دارد. این میتواند باعث کاهش پروتئین و مایعات بدن شده و باعث ابتلا به بیماریهای شدید شود.
ایده ساخت عروسک فرشته با نخ کاموایی و مروارید / ساخت صنایع دستی کاموایی
روانشناسیمشاوره خانوادهاسکیزوفرنی، شناخت انواع و علائم اسکیزوفرنی و روش های درمان
موثرترین راه های درمان افسردگی را بشناسید
در دستگاه قلبی عروقی: هیپوتانسیون ارتوستاتیک، تاکی کاردی، درد قفسه سینه، هیپوتانسیون، خیز
شروع بیماری معمولاً در بلوغ[۲۸] و اواخر نوجوانی تا اوایل دهه ۳۰ سالگی رخ میدهد. اوج بروز بیماری در مردان از اوایل تا اواسط دهه بیست و در زنان در اواخر دهه بیست است.[۳][۷][۱۱]شروع بیماری اغلب با سالهای بحرانی توسعهٔ اجتماعی و حرفهای فرد همراه است.[۷۵] شروع بیماری پیش از ۱۷ سالگی به عنوان شروع زودرس شناخته میشود.[۷۶] شروع پیش از ۱۳ سالگی، که گاهی ممکن است رخ دهد، به عنوان اسکیزوفرنی کودکان یا شروع بسیار زودرس شناخته میشود.[۷][۷۷] در سنین بالاتر، بیماری میتواند در سنین بین ۴۰ تا ۶۰ سالگی رخ دهد که به عنوان اسکیزوفرنی دیررس شناخته میشود.[۶۷] شروع بیماری در بالای سن ۶۰ سال، که ممکن است تفکیک آن به عنوان اسکیزوفرنی از دیگر بیماریها با علائم مشابه دشوار باشد، به عنوان روانپریشی شبه اسکیزوفرنی بسیار دیررس شناخته میشود.
درمان سریع قارچ پوستی اغلب شامل استفاده از داروهای ضدقارچ موضعی و گاهی اوقات داروهای خوراکی است. مهم است که به یاد داشته باشید درمان قارچ پوستی ممکن است نیاز به زمان داشته باشد و پاسخ به درمان میتواند بسته به نوع قارچ و محل عفونت متفاوت باشد. در اینجا چند گزینه درمانی رایج آورده شده است: کرمها، لوسیونها، و پودرهای ضد قارچ داروهای موضعی مانند کلوتریمازول، میکونازول و تربینافین برای درمان انواع مختلف قارچ پوستی مورد استفاده قرار میگیرند. این داروها مستقیماً روی ناحیه آسیبدیده اعمال میشوند. داروهای خوراکی ضد قارچ در موارد شدیدتر یا وقتی که عفونت به درمان موضعی پاسخ نمیدهد، پزشک ممکن است داروهای خوراکی مانند فلوکونازول یا تربینافین تجویز کند. نکات بهداشتی حفظ بهداشت مناسب، بیماری پسوریازیس از چه سنی شروع میشود خشک نگه داشتن نواحی مرطوب بدن، استفاده از لباسهای نخی یا تنفسی و تعویض مرتب پوشاک به ویژه جورابها و کفشها میتواند به سرعت بخشیدن به فرآیند درمان کمک کند.
هذیان گویی : بیمار ممکن است کلمات بی معنا و بدون ارتباط را به زبان بیاورد
تالاسوفوبیا یا ترس از دریا: علائم ، علل و درمان تالاسوفوبیا یا ترس از دریا